Ferma Animalelor de langa Bucuresti

In urma cu vreo doua saptamani am auzit despre Ferma Animalelor. O locatie care se afla la aproximativ 4 km de Bucuresti si care este un loc extraordinar, in special pentru copii.

Multi dintre copiii bucuresteni nu au bunici la tara, sau daca au, acestia nu detin in gospodarie foarte multe animale domestice, asa ca  Ferma Animalelor este o locatie care ii impresioneaza pe kinderi.

La Ferma Animalelor veti gasi oi, caprite, multi ponei, porci, un magar, doi vitei, iepuri de diferite rase, gaini, gaste, rate (pentru care exista si un lac imediat langa), porumbei si chiar un fazan. Animalele sunt foarte blande si prietenoase. Mai mult decat atat, majoritatea cotetelor au langa ele un cos cu iarba pentru ca vizitatorii sa hraneasca animalutele (care oricum sunt foarte bine hranite si ingrijite).

 Ferma Animalelor de langa Bucuresti

De asemenea, copiii  pot calari poneii pe un traseu destul de generos contra unei sume modice (4.5 ron/tura). Tot pentru copii exista un spatiu de joaca cu leagane, tobogane etc. Parintii care isi supravecheaza copiii pot sta la umbra in foisoarele care se afla foarte aproape de locul de joaca.

Totodata, in cazul in care pe copiii au chef de colorat, exact in casuta de la intrare exista o masuta cu planse si creioane colorate gata pregatita pentru acestia. Langa masuta este un perete plin cu creatiile de arta ale prichindeilor care au trecut deja pe acolo.

La Ferma Animalelor se poate ajunge cu linia maxi taxi 547 (de la capatul careia se mai merge cam 10 minute pe jos) sau cu masina personala. Pentru ca explicatiile date de ei pe site nu mi s-au parut foarte clare, incerc sa detaliez eu: cum se merge de la Cora Pantelimon spre Selgros, se trece de lac, iar in aproximativ 50 de metri (inainte de Biserica) se face stanga.  Se ajunge in sensul giratoriu si imediat dupa acesta se face dreapta, dupa care se merge in linie dreapta cam 2 – 3 km. Se ajunge la capatul maxi taxi-urilor dupa care se face stanga pe un drum destul de bombardat. In 500 de metri se ajunge la destinatie. Din fericire, in interiorul complexului exista locuri de parcare acoperite (fara plata).

Persoanal, locul mi se pare grozav si in mod sigur am sa ma intorc in viitorul apropiat si il voi recomanda tuturor prietenilor.

Dupa ce am fost la Ferma animalelor am trecut si pe la Ferma de Lapte care se afla la 5 minute de mers pe jos. Mai multe detalii despre aceasta in postul urmator.

Pret bilet: 5 ron adulti + copii peste 2 ani
Copiii sub 2 ani nu platesc intrare.

Nu exista taxa pentru foto.

Posturi similare:

ARTICOLE SIMILARE: Tags: , , ,

4 Responses to “Ferma Animalelor de langa Bucuresti”

 1. Cristina Banica:  Ce de animale frumoase; multe dintre ele mai frumoase decat multi dintre noi:P


 2. Katrina:  Da, frumoase si foarte bine ingrijite.


 3. Pentru copii: Ferma Animalelor | Comentez.ro - Teoria Nimicului:  [...] Evident, poze la Ana, aici. [...]


 4. Andreea:  Va rog frumos cine imi poate da un traseu exact pe care se poate ajunge cu masina personala?!


Lasa un comentariu

Reviews by Katrina